вторник, 14 января 2014 г.

Модуль 2. Рефлексія.

Проекти надають широкі можливості для навчання. А саме дитина має здатність оригінальності та інноваційності в діяльності. Можливість використання цифрових, комп'ютерних технологій як інструментів для дослідження, володіння базовим розумінням правових питань, пов'язаних з доступом та використанням інформації. Вміле відповідальне мислення, що дозволяє формулювати надійні вірогідні судження для окреслення, аналізу та вирішення проблем.
Метод проектів робить урок пізнавальним. Сприйняття матеріалу учнями є набагато кращим, адже відбувається зміна форм навчання під час яких дитина може самостійно висловлювати свої думки з приводу даної теми, а також виконувати дослідження і доводити їх грунтовність в використані на уроці.
Цей модуль допоміг мені ранжувати навички 21 століття, які допоможуть учням ефективно співпрацювати під час виконання проекту.
На мою думку, велике значення, у роботі над проектом, мають комунікативні навички, готовність та відкритість до нових та різноманітних перспектив, використання сильних сторін інших для досягнення певної мети.
Також велике значення має адекватна оцінка власних можливостей та бажання працювати в одній команді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий